maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kukkivia

Kuvailin pihalla taas lähinnä aikleijoja, kun ne kukkivat pitkään kauniisti. Osa on näkynytkin jo aiemmassa postauksessa, mutta mä vaan tykkään kuvailla :)






Tässä uusin akileijani, jonka nimilapussa luki ostettaessa 'Blue Star' :D



Pikkumökin edustalla kasvaa kirveliä, ja joku tällainen mystinen kukkija. Epäilen olevan joku maustekasvi myös, koska samassa penkissä kasvaa lisäksi raparperia, pensasmustikkaa ja ruoho- ja ilmasipulia.


Karhunvatukkaköynnösten kukat ovat auenneet kokonaan. Todella kauniita, ja täynnä mehiläisiä. Pölyttyminen ei kuulemma olekaan koskaan ollut ongelma, ainoastaan kylminä kesinä eivät marjat ole välttämättä ehtineet kypsyä.


Rinnepenkin tilanne on lähinnä toivoton. Penkki on täyttynyt nauhuksista, joilla ei ennen syksyä ole muuta, kuin valtavat lehdet. Nauhuksien takana kasvaa muutamia pioneita, joita aion istuttaa sinne lisää. Kunhan olen ensin saanut valtaosan nauhuksista kaivettua pois.


Mökin seinustalla on myös juhannusruusu rivi, kuten vähän joka puolella mökkipihaa :D Lisäksi laitoin "portaiden" vieressä olevalle orvokkiruukulle pari laattaa alle, koska sen ympärillä meinasi kasvaa ruoho. Tarkoituksena tehdä kunnon laatoitus tähän, samalla kun uusitaan portaat.



Ruukun takana näkyvät myös pari ruusua, joista toinen on jo nupullaan. Köynnösruusukin on vielä hengissä, muttei sitä nyt vielä ihan köynnökseksi voi kutsua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)